Січень 2022 року

11 січня – Участь в онлайн-зустрічі з акредитації ОП 113 «Прикладна математика»

13 січня – Участь в онлайн-зустрічі з акредитації ОП «Публічне управління та адміністрування»

16 січня – На базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи проведено І етап конкурсу наукових робіт з психології.

26 січня – Участь в онлайн-зустрічі з акредитації ОП 073 «Менеджмент»

26 січня – Участь в онлайн-зустрічі з акредитації ОП 231 «Соціальна робота»

27 січня – Проведено навчально-методичний семінар кураторів 1-3-х курсів, аспірантів та заступників з виховної роботи усіх структурних підрозділів університету на тему: “Наркозалежність як трагічна складова сучасної молодіжної субкультури: інформація для роздумів, поради від фахівців”

Впродовж січня 2022 року лабораторією виховної та психолого-педагогічної роботи також була проведена організаційна й методична робота, зокрема:

  1. Проведено роботу з розробки проекту положення Про організацію запобігання та протидії насильству (в тому числі булінгу) в освітній громаді університету;
  2. Проведено роботу з обдарованими учнями, учасниками гуртка психології МАН, по написанню ними наукової роботи для участі у І етапі конкурсу наукових робіт з психології;
  3. Проведено роботу з обдарованими учнями, учасниками гуртка психології МАН, з доповнення та опрацювання ними наукової роботи для участі у ІІ етапі конкурсу наукових робіт з психології.