Оптимізація академічної взаємодії учасників освітнього процесу у вищій школі на засадах дотримання корпоративної культури.

21 жовтня 2020 року на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи для студентів 1-го курсу економічного факультету.

Модераторами заняття були завідуюча навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Лілія Романкова, методист вищої категорії, доц. Зоя Юрченко та провідний фахівець навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи Марія Дворська.

Розкриваючи зміст теми, доповідачі висвітлювали інформацію про традиції, бренди, історію виникнення та рейтингове місце на ринку надання освітніх послуг нашого університету.

Першокурсникам, як новому поповненню студентської громади економічного факультету, важливим було дізнатися про свій факультет. Зокрема, про наукові школи, міжнародні зв’язки, про професорсько-викладацький склад, специфіку навчання у вищій школі, про власні права і обов’язки як студентів тощо.

У підсумковій частині онлайн-зустрічі студенти отримали вичерпні відповіді на додаткові питання, а Лілія Романкова звернула їхню увагу на необхідність дотримуватися карантинних обмежень та вимог протиепідемічних заходів в університеті.