Квітень 2024 року

КВІТЕНЬ

Протягом місяця – проведення онлайн-анкетування студентів 3-х курсів на тему: «Мотивація навчальної діяльності».

01 квітня – розпочато цикл просвітницько-профілактичних семінарів для студентів перших-четвертих курсів на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

01 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів фізико-технічного факультету на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

01 квітня – проведено просвітницько-профілактичний онлайн-семінар для студентів 1-4-х курсів факультету математики та інформатики на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

02 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів факультету фізичного виховання і спорту на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

03 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 2-х курсів факультету психології на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

03 квітня – участь в роботі експертної групи ОП «Реабілітаційна психологія».

04 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів факультету управління на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

04 квітня – проведено просвітницько-профілактичний онлайн-семінар для студентів 1-4-х курсів навчально-наукового Коломийського інституту на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

08 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів навчально-наукового інституту мистецтв на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

09 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів педагогічного факультету на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

10 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів факультету туризму на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

11 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів факультету природничих наук на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

11 квітня – проведення навчально-методичного семінару кураторів 1-2-х курсів, аспірантів та магістрантів усіх навчальних структурних підрозділів університету на тему: «Превентивна діяльність у ЗВО з проблеми негативних впливів неформальних молодіжних рухів».

15 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів факультету історії, політології та міжнародних відносин на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

15 квітня – долучення до акредитаційної комісії ОНП «Агрономія».

16 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів навчально-наукового юридичного інституту на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

16 квітня – проведено просвітницько-інформаційний захід для студентів 1-2-х курсів факультету управління на тему «Ти з нами? У третій штурмовій».

17 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів факультету іноземних мов на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

18 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів факультету філології на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

19 квітня – проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 1-4-х курсів економічного факультету на тему: «Молодіжні субкультури: ризики впливу».

22-30 квітня – поповнення рубрики на сайті навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи «Скарбниця передового психолого-педагогічного досвіду ЗВО».