Корпоративна культура у структурі фахових стандартів майбутнього правника.

20 жовтня 2020 року на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи для студентів 1-го курсу Навчально-наукового юридичного інституту.

Модераторами заняття були завідуюча навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Лілія Романкова, методист вищої категорії, доц. Зоя Юрченко та провідний фахівець навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи Марія Дворська.

Майбутні фахівці у галузі юстиції довідалися відповідно змісту теми про історію, традиції, бренди, рейтинги нашого університету, про гідне місце, яке він посідає серед вищих навчальних закладів Прикарпаття та України загалом.

Першокурсники отримали також систематизовану інформацію про наукові школи, потужний професорсько-викладацький корпус, кафедри і відомих випускників юридичного інституту.

Знання норм корпоративної культури допоможе студентам з 1-го курсу швидко адаптуватися до специфіки і вимог вищої школи, продуктивно комунікувати із викладачами та однокурсниками, усвідомлено опановувати омріяний фах тощо.

У заключній частині онлайн-зустрічі доповідачі відповіли на питання студентів; Лілія Романкова закликала слухачів дотримуватися вимог карантину та діючих в університеті протиепідемічних заходів.