Здоров’я як запорука успіху мистецької діяльності

13 лютого 2020 року на базі навчально-наукового Інституту мистецтв модератори Лілія Романкова та Зоя Юрченко провели просвітницько-виховний семінар для студентів 1 курсу спеціальностей “Хореографія” і “Дизайн”.

До заняття залучався також відомий лікар-невролог, цілитель, біоенерготерапевт, ароматерапевт, член Ради Української академії цілительства, коуч Віталій Прокопів.

Тема заняття: “Здоровий спосіб життя студента як запорука фахового успіху” передбачала роз’яснення феномену здоров’я як системи повного психологічного, соматичного і фізичного благополуччя. Діалог з аудиторією дозволив виокремити провідні фактори здоров’я. Слухачам було рекомендовано низку авторських публікацій та монографій світових авторитетів в обговорюваній темі. Наприклад, студенти занотували, наскільки важливі для опрацювання наступні праці: Бодо Шефер “Закони переможців”, Конкордія Антарія “Два життя” (Агні Йога), Естер та Джері Хікс “Сара. Путешествие ребенка в мир безграничной радости”, “Екстремальний менеджмент” та ін.

Лектор переконливо підвів аудиторію до висновку, що здоров’я – це результат ступеня відповідальності, мотивації та прояву установки особи на саморозвиток.

У заключній частині заняття слухачі отримали вичерпні відповіді на поставлені питання до лектора й висловили побажання про необхідність подальших зустрічей.