Засвоєння стандартів корпоративної культури – з 1 курсу

18 вересня 2019 року модератори завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи доцент Лілія Романкова та керівник семінару кураторів університету доцент Зоя Юрченко провели для першокурсників факультету туризму та природничого факультету заняття «Корпоративна культура закладу вищої освіти (ЗВО)».

Для організації та підготовки змістового контенту теми залучались студенти-практиканти 4 курсу спеціальності «Психологія». У занятті разом зі слухачами-першокурсниками також взяли участь Раїса Загнибіда (заступник з виховної роботи факультету туризму), доценти кафедри туризмознавства куратори груп 1-го курсу Галина Гуменюк, Світлана Філюк та доцент кафедри соціокультурної діяльності Тарас Маланюк.

Першокурсникам для ознайомлення були запропоновані такі тематичні блоки за проблемою корпоративної культури: «Коротка довідка про історію, традиції університету, факультетів, викладачів та кафедр факультету туризму та природничого факультету»; «Статут, логін, слоган, гімн університету»; «Правила поведінки та спілкування, культура мовлення, зовнішнього вигляду»; «Особливості дозвілля студентів університету»; «Органи студентського самоврядування»; «Порівняння життя студентів зарубіжжя і України». Демонстрування слайдів, які ілюстрували повідомлення доповідачів, істотно пожвавлювали сприйняття інформації.

Взаємодія зі студентською аудиторією, емоційна реакція студентів посвідчили важливість для них пропонованої теми.