Корпоративна культура як умова професіоналізації студентства

16 вересня 2019 року модератори методисти відділу виховної та психолого-педагогічної роботи Ониськів Ірина та Мацько Романа провели для студентів 1 курсу Навчально-наукового Інституту мистецтв чергове заняття з циклу «Корпоративна культура закладу вищої освіти (ЗВО)».

У межах проходження практики на базі відділу виховної та психолого-педагогічної роботи до підготовки і проведення заняття залучались студенти 4 курсу філософського факультету. Першокурсники опановували нову інформацію за такими тематичними векторами: «Коротка довідка про історію, традиції університету, факультету, викладачів та кафедр Навчально-наукового інституту мистецтв»; «Статут, логін, слоган, гімн університету»; «Правила поведінки та спілкування, культура мовлення, зовнішнього вигляду»; «Особливості дозвілля студентів університету»; «Органи студентського самоврядування»; «Порівняння життя студентів зарубіжжя і України» тощо.

Виступи ілюструвалися за допомогою мультимедіа.

Характер питань слухачів, емоційність сприйняття пропонованої інформації переконливо свідчили про значущість оволодіння основами корпоративної культури для фахової підготовки та творчої самореалізації майбутніх митців.