Травень 2021 року

07.05.2021 р. – Отримання нагороди керівником гуртка психології Івано-Франківського обласного відділення МАН України за підготовку Чеботару Д.І., – переможниці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2021 році.

12.05.2021р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Навчально-наукового інституту мистецтв на тему: “Студенти і кіберзлочинність: ризики залучення та правила безпеки для онлайн-користувачів“.

12.05.2021р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Педагогічного факультету на тему: “Кіберзлочинність як зворотній бік прогресу: відповідальність за приєднання та правила безпеки для користувачів“.

13.05.2021р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Коломийського навчально-наукового інституту на тему: “Сучасний кіберпростір як сфера злочинної самореалізації молоді: ризики залучення і безпечність користування“.

17.05.2021 р. – участь в онлайн-зустрічі з акредитації ОП “Музичне мистецтво”.

20.05.2021р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Філологічного факультету на тему: “Кіберзлочинність і студентська молодь: як уникнути протиправної співучасті і не стати жертвою“.

21.05.2021 р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Факультету історії, політології та міжнародних відносин на тему: “Правова обізнаність як запорука безпеки користувача в інформаційному мегасередовищі”.

21.05.2021 р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Навчально-наукового Юридичного інституту на тему:“Кіберзлочини: види, правова відповідальність та рекомендації щодо захисту”.

27.05.2021 р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Факультету фізичного виховання та спорту на тему: “Сучасний кіберпростір: як утриматися від протиправної співучасті та уникнути ролі жертви“.

28.04.2021 р. – участь в онлайн-зустрічі з акредитації ОП “Хімія”.

Впродовж місяця:

  1. Проведено онлайн-опитування студентів усіх курсів та спеціальностей Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки за допомогою онлайн-анкети для студентів “Мотивація до навчання та причини неуспішності: позиція студента” та “Академічна комунікація в умовах карантину” на запит підрозділу.