Квітень 2021 року

01.04.2021 р. – організовано та проведено нараду співробітників лабораторії із заступниками деканів з виховної роботи усіх структурних підрозділів університету на тему: “Практична психологія в сучасному закладі вищої освіти”.

05.04.2021 р. –  доповідь на розширеному засіданні ректорату університету завідувача навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доцента Лілії Романкової на тему: ”Щодо виконання наказів ректора про проведення профілактичної, просвітницької та діагностичної роботи зі студентською молоддю“.

07.04.2021 р. – участь в онлайн-зустрічі з акредитації ОП “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”.

12.04.2021 р. – участь в онлайн-зустрічі з акредитації ОП “Менеджмент організації та адміністрування”.

13.04.2021р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Економічного факультету на тему: “Правопорушення у кіберпросторі: відповідальність за скоєння та ризики для користувачів“.

14.04.2021р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Факультету туризму на тему: Сучасний кіберпростір як сфера злочинної самореалізації: правова відповідальність та правила безпеки для користувачів“.

15.04.2021р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Факультету математики та інформатики на тему: “Злочинні посягання у інформаційно-телекомунікаційні сфері: суспільна небезпека, правова відповідальність, правила захисту“.

20.04.2021р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Факультету природничих наук на тему: “Сучасний кіберпростір і злочинність: як уникнути протиправної співучасті і не стати жертвою“.

21.04.2021 р. – участь в онлайн-зустрічі з акредитації ОП “Політологія”.

22.04.2021 р. – організовано та проведено навчально-просвітницький семінар: “Про методично-змістовий ресурс попередження кіберзлочинності серед студентів. Як не стати жертвою кіберзлочину” для кураторів 1-2-х курсів усіх структурних підрозділів університету.

23.04.2021 р. – організовано та проведено онлайн-зустріч працівників лабораторії зі студентами 3-го курсу Факультету психології на тему: “Студенти у сфері кіберпослуг: утриматись від правопорушень та уникнути ролі жертви“.

27.04.2021р. – організовано та проведено навчально-просвітницький семінар: “Кіберзлочинність і студентська молодь: ризики та небезпека залучення. Шляхи запобігання кіберзлочинам“ для кураторів 3-4-х курсів усіх структурних підрозділів університету та заступників деканів з виховної роботи усіх структурних підрозділів університету й аспірантів.

Впродовж місяця:

  1. Підготовлено онлайн-анкету за запитом кафедри слов’янських мов філологічного факультету та проведено з її допомогою соціологічне онлайн-дослідження студентів усіх курсів з метою вивчення їхніх думок та пропозицій щодо вдосконалення ОП “СО(польська мова і література)”.