Студенти опановують ази корпоративної культури

13 вересня 2019 року модератори методисти відділу виховної та психолого-педагогічної роботи Ониськів Ірина та Мацько Романа провели для студентів 1 курсу філософського факультету семінарське заняття «Корпоративна культура закладу вищої освіти (ЗВО)».

У підготовці та проведенні заняття брали участь студенти-практиканти 4 курсу спеціальності «Психологія» означеного факультету. До відома першокурсників було запропоновано такі тематичні блоки презентованої теми: «Коротка довідка про історію, традиції університету, факультету, викладачів та кафедр філософського факультету»; «Статут, логін, слоган, гімн університету»; «Правила поведінки та спілкування, культура мовлення, зовнішнього вигляду»; «Особливості дозвілля студентів університету»; «Органи студентського самоврядування»; «Порівняння життя студентів зарубіжжя і України» тощо.

Сприйняття інформації посилювалось ілюстративним контентом, який демонструвався за допомогою мультимедіа.

Контакт з аудиторією посвідчив недостатню обізнаність першокурсників з правилами та нормами корпоративної культури взагалі та особливостями у системі вищої освіти зокрема. А відтак працівники відділу і надалі продовжать просвітницьку роботу з питань покращення корпоративної культури у громаді у лавах студентів університету.