Триває проведення семінару «Корпоративна культура закладу вищої освіти»

12 вересня 2019 року модератори завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи доцент Лілія Романкова та керівник семінару кураторів університету доцент Зоя Юрченко провели для першокурсників факультету математики та інформатики навчально-виховний семінар «Корпоративна культура закладу вищої освіти (ЗВО)».

До підготовки семінару залучались студенти-практиканти 4 курсу філософського факультету. Студенти факультету математики та інформатики як слухачі отримали інформацію за такими тематичними блоками: «Коротка довідка про історію, традиції університету, факультету, викладачів та кафедр фізико-технічного факультету»; «Статут, логін, слоган, гімн університету»; «Правила поведінки та спілкування, культура мовлення, зовнішнього вигляду»; «Особливості дозвілля студентів університету»; «Органи студентського самоврядування»; «Порівняння життя студентів зарубіжжя і України» тощо.

Виступи доповідачів ілюструвалися за допомогою мультимедійних засобів та передбачали неформальні акценти взаємодії зі слухачами.

Діалог зі студентською аудиторією посвідчив значущість отриманої під час заняття інформації для адаптації і подальшої професійної та особистісної самореалізації нового поповнення студентських лав нашого університету.