З турботою про студентів

03 вересня 2019 року на базі відділу виховної та психолого-педагогічної роботи відбулася нарада із заступниками з виховної роботи усіх структурних підрозділів університету.

Нараду відкрила завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи доцент Лілія Романкова, яка ознайомила присутніх з алгоритмом підготовки підрозділами документації про стан імунізації студентів від кору на виконання відповідних розпоряджень, наказів, заходів Міністерства освіти і науки, Департаменту освіти і науки ОДА, ректора університету. Лілія Романкова зробила роз’яснення щодо заповнення відповідних бланків кураторами академічних груп, збору підтверджуючих документів тощо.

Начальник штабу цивільного захисту університету, полковник у відставці Микола Сакадел виступив з питань попередження терористичних акцій в університеті в умовах проведення масових заходів, з безпеки проведення студентських дискотек, інших акцій, зробив роз’яснення про порядок евакуації у випадку надзвичайної ситуації та відповідальності працівників університету за здоров’я і життя студентів. Лілія Романкова, Микола Сакадел та інженер з техніки безпеки університету Марія Майстер відповіли на питання та вислухали побажання від представників підрозділів стосовно обговорюваних питань. Працівники відділу виховної та психолого-педагогічної роботи спільно з Марією Майстер підготували на допомогу науково-педагогічним працівникам, кураторам пам’ятку, тематичну добірку з Інтернету стосовно профілактики кору, які можна використати для роз’яснювальної роботи у підрозділах.