Участь в Міжнародному фестивалі мистецтв «Карпатський простір»

3 травня 2019 року відділ виховної та психолого-педагогічної роботи, факультет туризму, природничих наук, економічний та філософський факультет, представники студентського сенату й профкому взяли участь у програмі заходів Міжнародного фестивалю мистецтв «Карпатський простір» (03-05.05.2019 р.). «Карпатський простір-2019» – це митецькі події від 20-ти країн-учасниць, святкові площі міста, топові українські та закордонні хедлайнери, відомі джазові тріо, виставки, зустрічі з метрами сучасної літератури, концерти, міжнародні зустрічі, туристичні презентації, кінопокази, дитячий простір, кулінарні презентації, театральні вистави, балет та ін.

 

І саме студентам нашого університету – закладу європейської освітньої інтеграції – організаторами фестивалю було доручено відкриття фестивалю на чолі театралізованої ходи від Вічевого майдану до площі Франка у якості прапороносців.

Хода студентів була видовищною та ефектною,  а шикування нашої колони біля сцени, де відбувалася урочиста церемонія відкриття, створювало для неї барвистий фон.

 

Працівники відділу, студенти та адміністрація відповідних підрозділів університету отримали подяку від співорганізаторів фестивалю, які запросили наш заклад до співпраці.