БЕРЕЗЕНЬ 2019 р.

Протягом місяця – проведення просвітницько-виховних семінарів та обстеження студентів 1-3-х курсів з проблеми «Попередження булінгу та насильства в закладах освіти».

06.03.2019 р. – працівники відділу виховної та психолого-педагогічної роботи, заступники з виховної роботи та студенти університету взяли участь у  творчій зустрічі молоді, духовенства та інтелігенції краю, яка відбулась у Народному домі «Просвіта».

07.03.2019 р. – на базі відділу виховної та психолого-педагогічної роботи відбулося заняття семінару з кураторами 1-х курсів усіх структурних підрозділів університету. З проблеми булінгу та насильства в освітньому середовищі.

12.03.2019 р. – відбулася інформаційна нарада відділу виховної та психолого-педагогічної роботи зі студентським сенатом та профкомом щодо листа ОДА «Про обласну Програму пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2019-2021 роки.

14.03.2019 р. – на базі відділу виховної та психолого-педагогічної роботи відбулося заняття семінару з кураторами 2-х і 3-х курсів усіх структурних підрозділів університету. Перед присутніми виступила модератор семінару завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи Лілія Романкова, яка розповіла про повноваження створеної в університеті Комісії з питань булінгу, про порядок дій кураторів у випадку виявлення фактів насильства у студентському середовищі; про студентські гуртожитки як об’єкти підвищеного ризику щодо можливості актів насильства; про проведення у підрозділах університету силами працівників відділу циклу просвітницько-виховних акцій, обстежень на рівні академічних груп.

19.03.2019 р. – відділ виховної та психолого-педагогічної роботи долучився до зустрічі студентів з Міністром екології та природних ресурсів України Остапом Семераком.

21.03.2019 р. – відділ виховної та психолого-педагогічної роботи у гуртожитку №4 провів для студентів Івано-Франківського коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» просвітницько-виховний семінар з проблеми «Попередження булінгу та насильства в закладах освіти».