ГРУДЕНЬ 2018 р.

Протягом місяця – підготовка та формування комплексного звіту відділу виховної та психолого-педагогічної роботи ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

Протягом місяця – відбулася інформаційна нарада відділу виховної та психолого-педагогічної роботи зі студентським сенатом та профкомом щодо організації та проведення благодійних акцій в університеті (концертів, конкурсів, вікторин тощо) з метою збору коштів до свята Святого Миколая для вихованців  дитячих будинків.

06.12.2018 р. – відбулося планове об’єднане заняття постійно діючого навчально-методичного семінару для кураторів 1-3-х курсів структурних підрозділів університету на тему – «Особливості роботи університету в умовах введення воєнного стану у частині областей України». Під час роботи семінару обговорювалося ряд питань, а саме: «Правовий режим воєнного стану в умовах гібридної війни» (доповідач – кандидат історичних наук, доцент кафедри військової підготовки ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», полковник Хруслов Борис Григорович); «Психологічні особливості поведінки людей в кризових ситуаціях: поради і застереження психолога» (доповідач – психолог, психотерапевт, депутат Івано-Франківської обласної ради, тренер-експерт програми розвитку ООН (ПРО ООН) з протидії насильству в сім’ї та торгівлі людьми Чаплинська Наталія Любомирівна).

14.12.2018 р. – з метою вшанування пам’яті героїв Чорнобиля структурні підрозділи університету провели відповідні тематичні заходи, приурочені до цієї дати.