БЕРЕЗЕНЬ 2018 р.

Протягом місяця – методистами відділу виховної та психолого-педагогічної роботи здійснювались відвідування студентів,які проживають у гуртожитках № 1, 3, 4, 5 університету.

Протягом місяця – відділ виховної та психолого-педагогічної роботи, економічний факультет та факультетом історії, політології та міжнародних відносин розпочали проведення навчально-виховних семінарів на тему: «Модель сучасного випускника вищого навчального закладу: ресурс конкурентоспроможності» для студентів 2-х курсів усіх структурних підрозділів.

Протягом місяця – методисти відділу виховної та психолого-педагогічної роботи спільно з студентами магістрантами філософського факультету, спеціальності «Психологія» розпочали проведення тренінги щодо запобігання вживання алкоголю; щодо запобігання вживання наркотиків; щодо запобігання розповсюдження СНІДу (з метою підготовки до акредитації університету).

01.03.2018 р. – відбулася зустріч студентів усіх структурних підрозділів з начальником відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції в Івано-Франківській області, прокурором Віталієм Данилишиним.

07 березня 2018 р. – відбулася спільна нарада відділу виховної та психолого-педагогічної роботи зі студентським сенатом та студентським профкомом з питань: участі студентів у II Відкритому всеукраїнському студентсько-учнівському конкурсі соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе»; про ознайомлення з листом МОН України «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2018 році та Постанову Верховної Ради України від 08.02.2018 р.».

14 березня 2018 р. – відбулася спільна нарада відділу виховної та психолого-педагогічної роботи зі студентським сенатом та студентським профкомом з питань: участі студентів у Хресній Дорозі університету; приєднання студентів університету до акції «Вимкни світло на 1 годину».

15.03.2018 р. – відбулося розширене заняття постійно діючого навчально-методичного семінару для кураторів 1-3-х курсів усіх структурних підрозділів університету на тему: «Про запобігання корупції у вищій школі; Людина і інформаційне середовище: умови продуктивної взаємодії».

21.03.2018 р. – в Актовій залі університету студенти, викладачі та працівники у молитві священика Зеновія Слоїка та братства св. Йосафата Івано-Франківської Духовної семінарії провели Хресну дорогу. Організували захід відділ виховної та психолого-педагогічної роботи університету у співпраці з молодіжною комісією Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

24.03.2018 р. – студенти університету приєдналися до кампанії Година Землі 2018 (вимкнення світла на 1 годину) з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату.