Лютий 2024 року

ЛЮТИЙ 2024 р.
Протягом місяця – Розробка віртуального часопису (або літопису) пам’яті і честі «Випускники, студенти, працівники університету та їхні родини на захисті Вітчизни: 2014-2024 рр.».
15 лютого – проведення розширеного навчально-методичного семінару-наради кураторів 1-2-х курсів, заступників з виховної роботи, аспірантів та магістрантів усіх навчальних структурних підрозділів університету на тему: «Психологічна реабілітація як умова повернення ветеранів російсько-української війни до повноцінного життя».
19 лютого – розпочато цикл просвітницько-інформаційних семінарів для студентів третіх курсів на тему: «Українська державність у протистоянні військової агресії рф».
19 лютого – проведено просвітницько-інформаційний семінар для студентів 3-х курсів фізико-технічного факультету та факультету математики та інформатики на тему: «Особливості комунікації з військовослужбовцями».
20 лютого – проведено просвітницько-інформаційний семінар для студентів 3-х курсів факультету психології на тему: «Особливості комунікації з військовослужбовцями».
22 лютого – проведено просвітницько-інформаційний семінар для студентів 3-х курсів факультету фізичного виховання і спорту та факультету управління на тему: «Запеклі хроніки війни: тяжкі уроки та відвертий діалог бійців зі студентською молоддю».
22 лютого – проведення розширеного навчально-методичного семінару-наради кураторів 3-х курсів, заступників з виховної роботи, аспірантів та магістрантів усіх навчальних структурних підрозділів університету на тему: «Особливості актуалізації протидії корупції за умов війни».
27 лютого – проведено просвітницько-інформаційний семінар для студентів 3-х курсів навчально-наукового інституту мистецтв на тему: «Особливості комунікації з військовослужбовцями».
28 лютого – проведено просвітницько-інформаційний семінар для студентів 3-х курсів Коломийського інститут, факультету природничих наук та педагогічного факультету на тему: «Викладачі та студенти факультету історії, політології та міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України».
29 лютого – проведено просвітницько-інформаційний семінар для студентів 3-х курсів факультету туризму на тему: «Особливості комунікації з військовослужбовцями».
29 лютого – проведення розширеного навчально-методичного семінару-наради кураторів 1-3-х курсів, заступників з виховної роботи, аспірантів та магістрантів усіх навчальних структурних підрозділів університету на тему: «Поводження з військовополоненими у векторі міжнародно-правового регулювання: реалії війни».