Від культури фізичної – до культури корпоративної

02 жовтня 2019 року модератор методист відділу виховної та психолого-педагогічної роботи Ірина Ониськів провела для першокурсників факультету фізичної культури і спорту заняття навчально-методичного семінару «Корпоративна культура у закладах вищої освіти (ЗВО)».

Під керівництвом працівників відділу до проведення заняття залучалися попередньо підготовлені, проінструктовані студенти-практиканти 4 курсу спеціальності «Психологія». Студентам для врахування у подальшому студентському житті були запропоновані наступні тематичні блоки за обговорюваною темою: «Коротка довідка про історію, традиції університету, викладачів та кафедр  факультету фізичного виховання і спорту»; «Статут, логін, слоган, гімн університету»; «Правила поведінки та спілкування, культура мовлення, зовнішнього вигляду»; «Особливості дозвілля студентів університету»; «Органи студентського самоврядування»; «Порівняння життя студентів зарубіжжя і України».

Сприйняття теми ілюструвалося за допомогою мультимедійних засобів та підсилювалося діалогічним форматом взаємодії з аудиторією. Питання, адресовані до модератора та студентів-практикантів, свідчили про актуальність пропонованої теми та важливість її подальшого продовження.