Грудень 2023 року

ГРУДЕНЬ 2023 р.

01-15 грудня – проведення онлайн-анкетування студентів 2-х курсів на тему: «Адаптивні можливості особистості».

01-08 грудня – на виконання Розпорядження ректора № 132-р. від 17.11.2023 року лабораторією проведена робота з формування та затвердження Звіту навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи за 2023 р.(січень-грудень).

04-15 грудня – впорядкування добірки матеріалів «Стратегія військово-патріотичного виховання дітей та молоді в системі освіти України: реалії та орієнтовні позиції».

05 грудня – проведення інформаційно-просвітницького заходу зі студентами 2-го курсу  Навчально-наукового Юридичного інституту на тему: «Студент/ка як пасажир, власник транспортного засобу та пішохід: права та обов’язки».

06 грудня – проведення інформаційно-просвітницького заходу зі студентами 2-го курсу Економічного факультету на тему: «Права та обов’язки студентів».

07 грудня – проведення інформаційно-просвітницького заходу зі студентами 2-го курсу Факультету фізичного виховання і спорту на тему: «Студент  як споживач продукції торгівельної мережі та закладів харчування: правовий моніторинг».

07 грудня – проведення навчально-методичного семінару кураторів 1 курсів, аспірантів та магістрантів усіх навчальних структурних підрозділів університету на тему: «Переконання: визначальний стрижень поведінки та маркер моральності особистості».

12 грудня – проведення інформаційно-просвітницького заходу зі студентами 2-го курсу  Факультету філології на тему: «Студент/ка як пасажир, власник транспортного засобу та пішохід: права та обов’язки».

14 грудня – проведення розширеного навчально-методичного семінару-наради кураторів 2-3-х курсів, заступників з виховної роботи, аспірантів та магістрантів усіх навчальних структурних підрозділів університету на тему: ««Колабораціонізм: злочин і покарання»

18-22 грудня – поповнення рубрики на сайті навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи «Скарбниця передового психолого-педагогічного досвіду ЗВО».