Вересень 2024 року

ВЕРЕСЕНЬ

02-06 вересня – наповнення папки методичного забезпечення роботи кураторів, заступників з виховної роботи, аспірантів, магістрантів.

09-12 вересня – архівація результатів дослідження з питань вивчення мотивації до навчальної діяльності студентів 3-х курсів навчальних підрозділів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

16-18 вересня – формування презентацій: методична допомога підрозділам університету.

19-20 вересня – підготовка змістового контенту та відеопрезентацій занять інформаційно-просвітницької спрямованості для студентів 1-го курсу.

23-25 вересня – методичний контент для занять навчально-методичних семінарів кураторів 1-3 курсів, аспірантів, магістрантів та заступників з виховної роботи навчальних підрозділів університету.

30 вересня – підготовка змістового контенту з питань організації розширеного навчально-методичного семінару кураторів 1-3-х курсів, аспірантів, магістрантів та заступників з виховної роботи усіх навчальних структурних підрозділів університету на тему: «Реалізація та орієнтири комплексно-цільової програми національно-патріотичного виховання та загальноуніверситетського плану виховної роботи».