Травень 2024 року

ТРАВЕНЬ
Протягом місяця – проведення онлайн-анкетування студентів 3-х курсів на тему: «Мотивація навчальної діяльності».
08 травня – відбулося просвітницько-профілактичне заняття зі студентами ІІ курсу факультету психології на тему: «Онлайн-шахрайства в мережі Internet, шляхи їх уникнення».
09 травня – відбулося просвітницько-профілактичне заняття зі студентами ІІ курсу факультету психології на тему: «Запобігання залученню здобувачів освіти до протиправної діяльності у кіберпросторі».
13-16 травня – проведено роботу з наповнення сайту лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи інформаційним контентом у рамках рубрик «На допомогу здобувачам освітніх послуг», «Нормативні документи. Положення».
23 травня – проведення розширеного семінару-наради заступників з виховної роботи, кураторів 1-3-х курсів, аспірантів та магістрантів усіх навчальних структурних підрозділів університету на тему: «Регіональна практика та зарубіжний досвід реабілітації військовослужбовців та ветеранів ЗСУ».
30 травня – проведення розширеного семінару-наради заступників з виховної роботи, кураторів 1-3-х курсів, аспірантів та магістрантів усіх навчальних структурних підрозділів університету на тему: «Діяльність «Просвіти» за умов війни та у контексті взаємодії із ЗВО».
31 травня – поповнення рубрики на сайті навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи «На допомогу кураторам».