Права та обов’язки студента

09 грудня 2022 року на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи із долученням студентів-магістрантів навчально-наукового Юридичного інституту згідно розпорядження ректора № – 176-р від 22.11.2022р.  проведено просвітницько-профілактичний семінар для студентів 2 курсу факультету фізичного виховання і спорту.

Функції модераторів заходу виконували:

  • Завідувачка навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, кандидат психологічних наук, доцент Романкова Л.М.
  • Керівник семінару, методистка вищої категорії, кандидат психологічних наук, доцент Юрченко З.В.
  • Провідні фахівці Петрошенко С. І. та Костюк А. М.
  • Студенти-магістранти Навчально-наукового Юридичного інституту: Балан С., Новосельський О., Московчук І., Оробець І., Кадлуб А., які проходять практику на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи.

Майбутнім спортсменам і тренерам роз’яснювалась тема «Права та обов’язки студента», яка передбачала таку змістову структуру:

– Права студента у ЗВО;

– Право на стипендіальне забезпечення;

– Обов’язки студента у ЗВО.

Виклад матеріалу супроводжувався демонстрацією оновленої презентації.

Тема заняття викликала жвавий інтерес студентської аудиторії, що свідчили питання до модераторів та позитивне оцінювання заходу за бліц-опитуванням слухачів.

У заході взяли участь 9 слухачів.