Листопад 2022 року

01 – 03 листопада – розробка навчально-методичного контенту щодо проведення просвітницьких семінарів зі студентами 1-го курсу.

01 – 03 листопада – проведення циклу інформаційно-просвітницьких семінарів зі студентами 1-го курсу на тему: “Корпоративна культура як складова успішної адаптації студента-першокурсника до умов ЗВО”:

01 листопада – проведення просвітницько-інформаційного семінару зі студентами 1-го курсу факультету філології;

01 листопада – проведення просвітницько-інформаційного семінару зі студентами 1-го курсу економічного факультету;

02 листопада – проведення просвітницько-інформаційного семінару зі студентами 1-го курсу Коломийського навчально-наукового інституту;

03 листопада – проведення просвітницько-інформаційного семінару зі студентами 1-го курсу факультету туризму.

03 листопада – проведення просвітницько-інформаційного семінару з кураторами 1-х курсів, аспірантами та заступниками деканів та директорів факультетів/інститутів з питань виховної та психолого-педагогічної роботи на тему: “Корупція і колабораціонізм у сфері надання освітніх послуг: морально-правовий вимір та можливості недопущення”.

10 листопада – проведення просвітницько-інформаційного семінару для кураторів 2-х курсів, аспірантів та магістрантів усіх структурних навчальних підрозділів університету на тему: “Правове регулювання надання освітніх послуг та запобігання корупції та колабораціонізму у ЗВО”.

22 – 30 листопада – проведення онлайн-опитування студентів 2-го курсу на тему: “Адаптивні можливості до навчання у ЗВО”.

22 – 30 листопада – розробка навчально-методичного контенту щодо проведення просвітницьких семінарів зі студентами 2-го курсу.

22 – 30 листопада – проведення циклу інформаційно-просвітницьких семінарів зі студентами 2-го курсу на тему: “Нормативно-правове регулювання та регламентація студентського життя”:

22 листопада – проведення просвітницько-інформаційного семінару зі студентами 2-го курсу фізико-технічного факультету;

23 листопада – проведення просвітницько-інформаційного семінару зі студентами 2-го курсу факультету математики та інформатики;

29 листопада – проведення просвітницько-інформаційного семінару зі студентами 2-го курсу педагогічного факультету;

30 листопада – проведення просвітницько-інформаційного семінару зі студентами 2-го курсу факультету туризму.