Грудень 2021 року

09 грудня – Проведено підсумковий (за І семестр 2021/22 н.р.) розширений навчально-методичний семінар кураторів 1-3-х курсів, аспірантів та заступників з виховної роботи усіх навчальних структурних підрозділів університету на тему: «Вакцинація від COVID: рятує життя і захищає здоров’я»

16 грудня – Участь в онлайн-зустрічі з акредитації ОП 025 «Музичне мистецтво»

22 грудня – На базі «MoPED – Модернізація вищої педагогічної освіти з використання інноваційних інструментів викладання» за ініціативи декана факультету туризму започатковано цикл занять навчально-методичного семінару для науково-педагогічних працівників на тему: “Методика викладання у ЗВО: вектори оновлення та оптимізації фахової підготовки”

Впродовж грудня 2021 року лабораторією виховної та психолого-педагогічної роботи також була проведена організаційна й методична робота, зокрема:

  1. На виконання Розпорядження ректора № 204-р. від 01.12.2021 року лабораторією проведена робота з формування та затвердження Звіту навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи за 2021 р.(січень-грудень);
  2. Проведено роботу з розробки проекту положення Про організацію запобігання та протидії насильству (в тому числі булінгу) в освітній громаді університету;
  3. Проведено роботу з обдарованими учнями, учасниками гуртка психології МАН, по написанню ними наукової роботи для участі у І етапі конкурсу наукових робіт з психології.