Права і обов’язки студента у вищій школі.

25 листопада 2021 року на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи проведено просвітницько-інформаційне онлайн-заняття на тему «Права і обов’язки студента» для студентів 2-ого курсу факультету фізичного виховання та спорту.

Функції модераторів заняття виконували працівники лабораторії – завідуюча лабораторії, доц. Лілія Романкова, методист вищої категорії, керівник семінару, доц. Зоя Юрченко та провідний фахівець Сергій Петрошенко спільно із магістранткою Навчально-наукового юридичного інституту Анною Кадлуб.

Зокрема, студенти дізналися, для чого взагалі їм потрібні правові знання, якщо вони не вчаться на юриста. Окрім цього слухачам цікаво було довідатись, якими є основні нормативні документи, що регулюють стосунки між студентом як одержувачем фахових знань і вищим навчальним закладом, як надавачем якісних освітніх послуг.

Важливим для вихованців нашого університету було довідатись й про встановлені законом пільги, а також про зобов’язання студентів і відповідальність в разі їх невиконання.

У завершальній частині онлайн-зустрічі із другокурсниками доповідачі відповіли на питання, які хвилюють студентів щодо прослуханих інформаційних блоків.