КВІТЕНЬ-ТРАВЕНЬ 2021 р.

Впродовж квітня 2021 р. Навчально-виробничою лабораторією виховної та психолого-педагогічної роботи було проведено опитування  оцінки якості професійної фахової підготовки студентів (1-4-й курс ОКР «Бакалавр»; 1-2-й курс ОКР «Магістр») на запит кафедри слов’янських мов філологічного факультету.

Загалом в опитуванні прийняли участь 42 респондента.

На запит Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки в період 15.04.-30.04.2021 р. Навчально-виробничою лабораторією виховної та психолого-педагогічної роботи було проведено онлайн-дослідження мотивації до навчання та особливостей академічної комунікації в умовах карантину серед учасників освітнього процесу.

Загалом в опитуванні прийняли участь 157 студентів 1-4-х курсів ОКР “Бакалавр” та “Магістр” усіх спеціальностей Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки, зокрема:

  1. Опитано 116 студентів 1-3-х курсів ОКР “Бакалавр” та “Магістр” усіх спеціальностей Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки за допомогою онлайн-анкети “Мотивація до навчання та причини неуспішності: позиція студента”;
  2. Опитано 41 студент 1-4-х курсів ОКР “Бакалавр” та “Магістр” усіх спеціальностей Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки за допомогою онлайн-анкети “Академічна комунікація в умовах карантину”.