Грудень 2020

01.12.2020 р. – організовано та проведено просвітницько-виховний онлайн-семінар: “Студент як пасажир/власник транспортного засобу: права і обов’язки” для студентів 2-ого курсу факультету фізичного виховання і спорту.

02.12.2020 р. – організовано та проведено просвітницько-інформаційний онлайн-семінар: “Студент як пасажир/власник транспортного засобу: права і обов’язки” для студентів 2-ого курсу факультету філології.

03.12.2020 р. – організовано та проведено просвітницько-інформаційний онлайн-семінар: “Студент як споживач продукції торгівельної мережі і клієнт закладів харчування: правовий моніторинг” для студентів 2-го курсу Коломийського навчально-наукового інституту.

03.12.2020 р. – організовано та проведено навчально-методичний семінар: “Виховання студентської молоді: духовно-етичний екскурс” для кураторів 1-х курсів усіх структурних підрозділів університету.

10.12.2020 р. – організовано та проведено навчально-методичний семінар: “Профілактика алкоголізації і наркоманії у збереженні здоров’я молоді й забезпеченні якості її життя на майбутнє” для кураторів 2-х курсів усіх структурних підрозділів університету.

17.12.2020 р. – організовано та проведено навчально-методичний семінар: “Зміст соціально-виховної роботи з молоддю персоналом органів пробації: розвиток, функції, індивідуальний підхід та партнерська взаємодія” для кураторів 3-х курсів усіх структурних підрозділів університету.

Впродовж місяця організовано та проведено атестаційне онлайн-опитування студентів Коломийського навчально-наукового інституту (5-9 респ.) та Фізико-технічного факультету (10-11 респ.).