Формування навичок корпоративної культури у майбутніх фахівців із фізичного виховання і спорту.

27 жовтня 2020 р. на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи проведено онлайн-заняття семінару просвітницько-інформаційної спрямованості для студентів 1-ого курсу факультету фізичного виховання та спорту.

Функції модераторів заняття виконували завідуюча навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Лілія Романкова, методист вищої категорії, доц. Зоя Юрченко та провідний фахівець лабораторії Марія Дворська.

Студенти-першокурсники познайомилися під час заняття з досягненнями, історією, традиціями нашого університету, з тим, які рейтингові позиції і завдячуючи чому наш заклад посідає у мережі вищих навчальних закладів країни та регіону.

Слухачі довідалися відповідно до тематичної структури заняття про зміст і призначення корпоративної культури, її норм та приписів, про регламентацію і специфіку функціонування факультету, його кафедри, викладачів, знаних випускників – відомих спортсменів, чемпіонів, тренерів.

Завершуючи заняття, модератори відповіли на питання студентів, а також звернули увагу на необхідність дотримуватися карантину та відповідних заходів, які діють в університеті.