Обізнаність із корпоративною культурою ВНЗ у структурі компетентності майбутнього філолога.

26 жовтня 2020 р. на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи проведено онлайн-заняття просвітницько-інформаційного семінару для студентів 1-го курсу факультету філології.

Функції модераторів заняття виконували завідуюча навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Лілія Романкова, методист вищої категорії, доц. Зоя Юрченко та провідний фахівець лабораторії Марія Дворська.

Майбутні філологи, мовознавці довідались на занятті про історію і традиції, рейтингові показники і наукові досягнення нашого університету.

Першокурсники також з інтересом сприймали інформацію про професорсько-викладацький склад кафедр – своїх майбутніх педагогів, про керівництво, наукові школи, знаних випускників факультету філології.

При цьому зроблене роз’яснення щодо сутності і значення корпоративної культури для функціонування сучасної вищої школи, для оптимізації академічної комунікації університету у розв’язанні завдань навчально-виховного процесу.

За темою заняття, враховуючи особливості онлайн-формату, демонструвалися тези, ілюстрації, світлини тощо. Студенти мали можливість вільно звернутися із питаннями до доповідачів, висловити свої побажання й враження від перших днів перебування в університеті.

У підсумковій частині заняття Лілія Романкова звернула увагу студентів на необхідність суворо дотримуватися протиепідемічних заходів та рекомендацій в умовах поширення COVID-19.