Дотримання настанов корпоративної культури як умова ефективного функціонування європейської вищої школи.

15 жовтня 2020 р. на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи проведено онлайн-заняття семінару просвітницько-інформаційної спрямованості для студентів-першокурсників факультету історії, політології та міжнародних відносин.

Модераторами заняття були завідуюча навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Романкова Л.М., методист вищої категорії, доц. Юрченко З.В. і провідний фахівець навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи Дворська М.С.

Юне покоління студентської родини факультету дізнались про традиції, історію становлення та розвитку, рейтингові показники нашого університету. Майбутні історики, політологи, дипломати мали змогу переконатися на основі інформації про обраний для навчання факультет, що вони зробили вірний крок у своєму житті.

Так, вони з інтересом довідались про наукові школи, знаних випускників (зокрема – діючий ректор університету проф. Ігор Цепенда – вихованець і викладач даного факультету), професорсько-викладацький склад, керівництво підрозділу.

Першокурсники мали можливість усвідомити специфічні особливості та потенціал корпоративної культури для повноцінного функціонування вищої школи.

У підсумковій частині ефірного часу Лілія Романкова закликала студентів до суворого дотримання вимог протиепідемічної кампанії в університеті, які важливі для збереження життя й здоров’я викладачів, студентів та членів їхніх родин.