Зміст, особливості сучасної корпоративної культури та її значення у формуванні фахівця готельно-туристичної сфери.

13 жовтня 2020 р. на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи проведено онлайн-заняття семінару просвітницько-інформаційної спрямованості для студентів-першокурсників факультету туризму.

Функції модераторів заняття виконували завідуюча навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Романкова Л.М., методист вищої категорії, доц. Юрченко З.В. і провідний фахівець навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи Дворська М.С.

Новоспечені студенти дізнались на занятті про традиції, історію, рейтингові показники нашого університету. Першокурсники мали переконатися, що обрали для свого навчання омріяному фахові гідний університет і знаний факультет.

Так, для них було цікаво дізнатися про наукові школи, кафедри, керівництво, професорсько-викладацький склад факультету туризму. Крім того, їм стали зрозумілими сутність і значення корпоративної культури для злагодженого функціонування вищої школи.

Першокурсники мали можливість осягнути й специфічні особливості та потенціал корпоративної культури у контексті навчально-виховного процесу та академічної комунікації університету. Полегшувало сприйняття інформації демонстрація тез, ілюстрацій за темою заняття, можливість вільно звернутися в межах ефіру до доповідачів.

У підсумковій частині онлайн-заняття Лілія Романкова закликала студентів суворо дотримуватися протиепідемічних заходів та рекомендацій щодо стримування поширення коронавірусної інфекції в університеті та в Україні загалом.