Від корпоративної культури – до академічної взаємодії партнерів освітнього процесу у вищій школі.

14 жовтня 2020 р. на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи проведено онлайн-заняття семінару просвітницько-інформаційної спрямованості для студентів-першокурсників факультету природничих наук.

Модераторами заняття були завідуюча навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Лілія Романкова, методист вищої категорії, доц. Зоя Юрченко та провідний фахівець навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи Марія Дворська.

Першокурсники прослухали підготовлений для них інформаційний контент про історію, традиції, здобутки та гідне місце нашого університету серед вишів Прикарпаття. Водночас доречною була інформація про професорсько-викладацький склад, структуру, наукові школи, керівництво, традиції і перспективи професійної самореалізації випускників факультету природничих наук. Доповідачі прагнули переконати нове покоління студентської сім’ї, що використання нормативів корпоративної етики у взаєминах із викладачами, одногрупниками, керівництвом допоможе продуктивності і яскравості періоду життя у стінах alma-mater, який щойно розпочався.

Студенти висловили побажання й у подальшому брати участь у подібних заняттях різного тематичного спрямування.

У підсумковій частині ефірного часу Лілія Романкова закликала студентів не наслідувати погані приклади із студентського досвіду старшокурсників, дотримуватися вимог протиепідемічних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції в університеті.