Корпоративна культура як запорука адаптації першокурсника до умов і вимог вищої школи.

12 жовтня 2020 р. на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи проведено онлайн-заняття семінару просвітницько-інформаційної спрямованості для студентів 1-ого курсу педагогічного факультету.

Функції модераторів заняття виконували завідуюча навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Лілія Романкова, методист вищої категорії, доц. Зоя Юрченко та провідний фахівець лабораторії Марія Дворська.

Першокурсники, як нове поповнення університетської спільноти, мали можливість дізнатися про історію становлення та розвитку нашого університету, який віддавна посідає гідне місце серед вищих навчальних закладів Прикарпаття. Зокрема, майбутні педагоги з інтересом сприйняли також інформацію про професорсько-викладацький склад кафедр, керівництво, традиції і досягнення педагогічного факультету. Слухачі отримали для роздумів й врахування у студентському житті, яке для них віднедавна розпочалося, положення і нормативи корпоративної культури, як регулятора взаємин викладачів, керівництва, студентського активу і студентів. Заняття супроводжувалося презентацією, яка ілюструвала змістові блоки теми. Студенти висловили побажання й надалі брати участь у таких навчальних заняттях.

На завершення онлайн-зустрічі зі студентами Лілія Романкова закликала студентів не наслідувати погані приклади й дотримуватися вимог протиепідемічних заходів щодо недопущення поширення COVID-19 в університеті та у країні загалом.