Корпоративна культура вищої школи у структурі формування фахової компетентності майбутнього митця

08.10.2020 року на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи відбулося онлайн-заняття просвітницько-інформаційного семінару для студентів 1-го курсу інституту мистецтв.

Функції модераторів заняття виконували на організаційно-виконавському рівні завідуюча навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Романкова Л.М., методист вищої категорії, доц. Юрченко З.В. і провідний фахівець навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи Дворська М.С.

Майбутні митці дізналися відповідно до теми заняття про значущість оволодіння основами корпоративної культури вищої школи для успішного фахового становлення та зростання. Адже без корпоративних норм неможлива ефективна академічна взаємодія викладача і студентів.

З інтересом була сприйнята інформація про зміст, структуру, функції корпоративної культури, про історію, традиції університету та інституту мистецтв, про професорсько-викладацький склад, який буде їх навчати, про можливості мистецької самореалізації, які надає здобуття омріяного фаху тощо.

На завершення заняття модератори дали відповіді на питання, які виникли у слухачів, а Лілія Романкова закликала студентів до свідомого дотримання вимог протиепідемічних заходів, діючих в університеті в зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції та ризиками зараження для викладачів і студентів.