Успішна академічна взаємодія “викладач-студент” у фаховій підготовці психолога як показник корпоративної солідарності й культури.

07.10.2020 року на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи відбулося онлайн-заняття просвітницько-інформаційного семінару для студентів 1-го курсу факультету психології.

Організацію та проведення діалогу з першокурсниками з проблем утвердження в освітньому просторі канонів корпоративної культури здійснювали модератори: завідуюча Навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Романкова Л.М., методист вищої категорії, Юрченко З.В., та провідний фахівець Навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, Дворська М.С.

На занятті були присутні також старшокурсники факультету психології, які наразі проходять практику на базі лабораторії.

У невимушеній і дохідливій формі новому молодому поповненню факультетської родини було роз’яснено зміст, складові, функціональне призначення корпоративної культури у вищій школі. Першокурсники дізналися про провідну роль нашого університету серед навчальних закладів Прикарпаття, рейтингові показники, традиції, здобутки університету.