Корпоративна культура: зміст, особливості та запорука успішного академічного старту майбутнього математика

06.10.2020 року на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи відбулося онлайн-заняття просвітницько-інформаційного семінару для студентів 1-го курсу факультету математики та інформатики з питань корпоративної культури.

Функції модераторів заняття виконували завідуюча навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Романкова Л.М., метордист вищої категорії, Юрченко З.В., та провідний фахівець навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, Дворська М.С.

Майбутні математики та ІТ-фахівці з інтересом ознайомилися із роз’ясненням особливостей навчання у вищій школі, з історією, традиціями, рейтинговими параметрами та брендами університету і факультету. Крім цього, вони дізналися про наукові школи, про своїх нових вчителів, кураторів – професорсько-викладацький склад, можливості дозвілля та перспективи оптимальної фахової самореалізації на прикладі кращих випускників обраного  для навчання факультету.

Працівники навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи ілюстрували виступи заздалегідь підготовленими презентаційними матеріалами, були відкриті до питань нового поповнення університетської студентської громади.