Корпоративна культура: модний тренд чи потужний каталізатор ефективності вищої школи?

 

05.10.2020 року на базі Навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи відбулося онлайн-заняття просвітницько-інформаційного семінару для студентів 1-го курсу фізико-технічного факультету з проблем корпоративної культури у вищій школі.

Функції модераторів заняття виконували завідуюча Навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, доц. Романкова Л.М. та провідний фахівець Навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, Дворська М.С.

На занятті студенти дізналися про історію, традиції, досягнення, бренди та рейтингові позиції як фізико-технічного факультету зокрема, так й університету загалом. Студенти з інтересом дізналися про керівництво, кафедри, наукові школи та професорсько-викладацький склад відтепер рідного для них факультету. Їх також зацікавили можливості праці в громадській діяльності, художній самодіяльності, спортивних секціях, гуртках та у волонтерських акціях.

На завершення семінару Лілія Романкова коротко охарактеризувала функції та можливості навчально-виробничої лабораторії забезпечувати запити студентів факультету. Було наголошено про важливість соціально відповідальної поведінки за умов поширення коронавірусу та роз’яснено алгоритм дій за умов наявності у студента симптомів ГРЗ, грипу або COVID-19.