Здоровий спосіб життя як запорука жіночого здоров’я

05 березня 2020 року на базі факультету філології відбулося заняття для студентів 1 курсу спеціальностей «Філологія: українська, польська, чеська», «СО. Польська мова і література», «СО. Українська мова і література».

Зі вступним словом від навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи виступив провідний фахівець, дипломований психолог Сергій Петрошенко, який анонсував актуальність просвітницько-виховної акції з проблем здорового способу життя та окреслив сутність спрямування роботи лабораторії на задоволення запиту студентської громади університету.

Для докладного розкриття теми заняття «Здоровий спосіб життя: профілактика захворювань жіночої сфери організму» взяла слово запрошений фахівець, акушер-гінеколог, викладач медичного коледжу м. Івано-Франківська завідувач гінекологічного відділення медцентру «Репобона ЛТД» Ольга Маковійчук.

У завершальній частині заняття студенти факультету філології отримали виважені медичні поради як відповіді на питання слухачів та буклет «Наші послуги» від профільного медцентру «Репобона ЛТД».