Студентство факультету історії, політології та міжнародних відносин – за здоровий спосіб життя

25 лютого 2020р. на факультеті історії, політології та міжнародних відносин для студентів-першокурсників на базі навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи проведено заняття просвітницько-виховного семінару в межах циклу «Організація здорового способу життя студентської молоді». Зокрема, слухачами семінару були студенти спеціальностей «Міжнародні відносини» (МВ-11, МВ-12, МВ-13), «Середня освіта. Історія» (СОІ-11). Модераторами заняття були завідувач лабораторії, кандидат психологічних наук, доцент Лілія Романкова та методист вищої категорії, кандидат психологічних наук , доцент Зоя Юрченко.

Зі вступним словом щодо актуальності презентованої теми для студентів-першокурсників та з роз’ясненням можливостей навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи для задоволення студентської громади виступила Зоя Юрченко.

Після вступного слова пояснення теми «Здоровий спосіб життя студентської молоді» здійснював знаний фахівець, кандидат медичних наук, доцент, заступник декана факультету фізичного виховання та спорту, виконуючий обов’язки завідувача кафедри фізичної терапії та ерготерапії Едуард Лапковський.

Доповідач переконливо та емоційно висвітлив інформаційно-змістовний контент на принципах діалогу з аудиторією за такою структурою:

  • що означає початок дорослого студентського життя?
  • які складові входять до поняття «здоровий спосіб життя»?
  • що означає здорове харчування?
  • як дотримуватись особистої гігієни та ін.

Студенти отримали конкретні рекомендації фахівця-медика із значним досвідом практичної роботи про оптимальну організацію студентського життя на засадах збереження здоров’я.