Просвітницько-виховні заходи антикорупційної спрямованості

09-13 грудня 2019 року працівники відділу виховної та психолого-педагогічної роботи організували проведення просвітницько-виховних заходів  (годин академнаставників) антикорупційної спрямованості з нагоди Міжнародного дня боротьби із корупцією, який відзначається 09 грудня у всьому світі згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН. Саме у цей день у 2003 році у мексиканському місті Меріда на політичній конференції була відкрита для підписання Конвенції ООН проти корупції.

Так у структурних підрозділах університету кураторами академічних груп було проведено 209 виховних акцій. Завантажити

Змістове наповнення для проведення просвітницько-виховних заходів антикорупційної спрямованості відділ виховної та психолого-педагогічної роботи надіслав в усі структурні підрозділи університету.

Зокрема заслуговує на увагу короткий навчальний посібник «Антикорупційна година академічного наставника», розроблена за програмою розвитку ООН в Україні та проектом «Прозорість та доброчесність публічного сектору, вміщений у рубриці «На допомогу куратору» та сайті відділу.

Відділ виховної та психолого-педагогічної роботи й надалі продовжуватиме організацію виховних акцій з прищеплення антикорупційного імунітету студентам університету у руслі оптимізації антикорупційного менеджменту та дотримання Кодексу академічної доброчесності.