Студентське життя: правовий моніторинг

18 листопада 2019 року на базі відділу виховної та психолого-педагогічної роботи відбулося чергове заняття просвітницько-виховного семінару на тему «Студентське життя: правовий моніторинг» для студентів 3 курсу економічного факультету. Функції модераторів заняття виконували методисти відділу Ірина Ониськів, Сергій Лобанов та Романа Мацько. Активну участь у проведенні заняття семінару брали старшокурсники Навчально-наукового юридичного інституту Олексій Писарчук, Юрій Угриновський, Юліана Костан і Вікторія Яшан.

Зміст заняття передбачав висвітлення інформаційно-змістового контенту теми за такими векторами: загальна характеристика правового поля ЗВО, права і обов’язки студентів, правила студентського співжиття у гуртожитках, правові засади взаємин з викладачами, законодавче підґрунтя надання освітніх послуг ЗВО тощо.

Виступи групи співдоповідачів ілюструвалися відеосюжетами, презентацією, статистичними даними, прикладами із реального студентського життя, що підсилювало налаштування аудиторії до сприйняття теми. Студенти отримали рекомендації та відповіді на наболілі питання.