ВЕРЕСЕНЬ 2019 р.

02.09.2019 р.-09.09.2019 р. – підготовка методичного забезпечення з питань організації виробничих практик.

03.09.2019 р. – відбулася нарада з питання імунізації студентів проти кору згідно листа ОДА «Щодо проведення додаткових заходів імунізації від кору» №756/01-14/02.1 від 18.06.2019 року.

09.09.2019 р. – проведено настановчу нараду з питань проходження виробничої практики студентами IV курсу спеціальності «Психологія» на базі відділу виховної та психолого-педагогічної роботи.

11.09.2019-03.10.2019 р. – розпочато проведення навчальних семінарів на тему «Корпоративна культура у закладах вищої освіти (ЗВО)» зі студентами 1-х курсів усіх структурних підрозділів університету.

11.09.2019 р. – 13.09.2019 р. – проведення соціологічного опитування «Вступна кампанія очима першокурсників».

11.09.2019 р. – модератори завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи доцент Лілія Романкова та керівник семінару кураторів університету доцент Зоя Юрченко провели для студентів фізико-технічного факультету навчально-виховний семінар «Корпоративна культура закладу вищої освіти (ЗВО)». Студенти фізико-технічного факультету як слухачі отримали інформацію за такими тематичними блоками: «Коротка довідка про історію, традиції університету, факультету, викладачів та кафедр фізико-технічного факультету»; «Статут, логін, слоган, гімн університету»; «Правила поведінки та спілкування, культура мовлення, зовнішнього вигляду»; «Особливості дозвілля студентів університету»; «Органи студентського самоврядування»; «Порівняння життя студентів зарубіжжя і України» тощо.

11.09.2019 р. – організовано екскурсію для студентів, яка присвячена дев’яносторіччю створення ОУН.

12.09.2019 р. – модератори завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи доцент Лілія Романкова та керівник семінару кураторів університету доцент Зоя Юрченко провели для першокурсників факультету математики та інформатики навчально-виховний семінар «Корпоративна культура закладу вищої освіти (ЗВО)». Виступи доповідачів ілюструвалися за допомогою мультимедійних засобів та передбачали неформальні акценти взаємодії зі слухачами. Діалог зі студентською аудиторією посвідчив значущість отриманої під час заняття інформації для адаптації і подальшої професійної та особистісної самореалізації нового поповнення студентських лав нашого університету.

12.09.2019-18.09.2019 р. – студенти університету відвідали кінотеатр «Люм’єр» з метою перегляду документального фільму «Блаженніший» про Патріарха Йосипа Сліпого.

13.09.2019 р. – модератори методисти відділу виховної та психолого-педагогічної роботи Ониськів Ірина та Мацько Романа провели для студентів 1 курсу філософського факультету семінарське заняття «Корпоративна культура закладу вищої освіти (ЗВО)». Сприйняття інформації посилювалось ілюстративним контентом, який демонструвався за допомогою мультимедіа. Контакт з аудиторією посвідчив недостатню обізнаність першокурсників з правилами та нормами корпоративної культури взагалі та особливостями у системі вищої освіти зокрема. А відтак працівники відділу і надалі продовжать просвітницьку роботу з питань покращення корпоративної культури у громаді у лавах студентів університету.

16.09.2019 р. – методисти відділу виховної та психолого-педагогічної роботи Ониськів Ірина та Мацько Романа провели для студентів 1 курсу Навчально-наукового Інституту мистецтв чергове заняття з циклу «Корпоративна культура закладу вищої освіти (ЗВО)». Виступи ілюструвалися за допомогою мультимедіа. Характер питань слухачів, емоційність сприйняття пропонованої інформації переконливо свідчили про значущість оволодіння основами корпоративної культури для фахової підготовки та творчої самореалізації майбутніх митців.

16.09.2019 р. –  на базі відділу виховної та психолого-педагогічної роботи розпочато роботу гуртка психології Обласного відділення МАН України.

17.09.2019 р. – відбулась спільна нарада відділу виховної та психолого-педагогічної роботи зі студентським сенатом та профкомом студентів з питань перегляду кінострічки «Заборонений».

18.09.2019 р. – завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи доцент Лілія Романкова та керівник семінару кураторів університету доцент Зоя Юрченко провели для першокурсників факультету туризму та природничого факультету заняття «Корпоративна культура закладу вищої освіти (ЗВО)». Взаємодія зі студентською аудиторією, емоційна реакція студентів посвідчили важливість для них пропонованої теми.

19.09.2019 р. – методисти відділу виховної та психолого-педагогічної роботи ДВНЗ «Прикарпатський університет імені Василя Стефаника» Ониськів Ірина та Мацько Романа провели для нового поповнення студентської сім’ї – першокурсників педагогічного факультету – заняття навчально-методичного семінару «Корпоративна культура закладу вищої освіти» (ЗВО)». Сприйняття інформації супроводжувалось використанням мультимедійних засобів. Зворотній зв’язок зі студентською аудиторією підтвердив важливість отриманої інформації та необхідність і в подальшому звертатися до цієї теми.

20.09.2019-11.10.2019 р. – студенти університету відвідали виставку «Незвіданий Степан Бандера».

19.09.2019 р. – на базі відділу виховної та психолого-педагогічної роботи відбулося відкриття нового навчального 2019/20 року у рамках постійно діючого навчально-методичного семінару для науково-педагогічних працівників – кураторів 1-3 курсів усіх структурних підрозділів університету.

Відкриття роботи семінару здійснювали Лілія Романкова, доцент, завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи та Зоя Юрченко, доцент, керівник семінару. Зокрема, Лілія Романкова окреслила тематично-змістову та методично-прикладну стратегію взаємодії відділу виховної та психолого-педагогічної роботи з науково-педагогічною громадою та студентами у системі виховної та психолого-педагогічної роботи на новий навчальний рік.

23-24.09.2019 р. – модератор методист відділу виховної та психолого-педагогічної роботи Ірина Ониськів провела з першокурсниками факультету історії, політології та міжнародних відносин заняття навчально-виховного семінару «Корпоративна культура закладу вищої освіти» (ЗВО)». Взаємодія зі студентами підтвердила вагомість отриманої від старшокурсників інформації для професійного та особистісного розвитку першокурсників в умовах студентського життя. У прикінцевій частині заходу слухачі отримали вичерпні відповіді на поставлені ними питання.

25.09.2019 р. – модератори завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи доцент Лілія Романкова та методист вищої категорії доцент Зоя Юрченко провели для нового поповнення студентських лав факультету іноземних мов – першокурсників – навчально-виховне заняття «Корпоративна культура закладу вищої освіти (ЗВО)». Спілкування з аудиторією відбувалося за форматом діалогу, актуалізації опорних знань та наявного життєвого досвіду.

Питання слухачів на прикінцевому етапі заняття посвідчили значущість презентованої інформації для оптимальної адаптації першокурсників до умов навчання і дозвілля в університеті.

30.09.2019 р. – модератор методист відділу виховної та психолого-педагогічної роботи Ониськів Ірина провела для майбутніх правників – першокурсників Навчально-наукового юридичного інституту заняття навчально-наукового семінару «Корпоративна культура закладу вищої освіти» (ЗВО). Емоційна реакція студентської аудиторії інституту, додаткові запитання до доповідачів посвідчили жвавий інтерес до презентованої інформації та наявність запиту на подальше поглиблення знань з основ корпоративної культури.