Студенти опановують основи культури корпоративної взаємодії

23-24 вересня 2019 року модератор методист відділу виховної та психолого-педагогічної роботи Ірина Ониськів провела з першокурсниками факультету історії, політології та міжнародних відносин заняття навчально-виховного семінару «Корпоративна культура закладу вищої освіти» (ЗВО)».

До розробки методичної структури, підготовки змістового контенту та проведення заходу залучались також студенти-практиканти 4-го курсу спеціальності «Психологія».

До уваги слухачів пропонувались наступні тематичні блоки: «Коротка довідка про історію, традиції університету, викладачів та кафедр факультету історії, політології та міжнародних відносин»; «Статут, логін, слоган, гімн університету»; «Правила поведінки та спілкування, культура мовлення, зовнішнього вигляду»; «Особливості дозвілля студентів університету»; «Органи студентського самоврядування»; «Порівняння життя студентів зарубіжжя і України».

Взаємодія зі студентами підтвердила вагомість отриманої від старшокурсників інформації для професійного та особистісного розвитку першокурсників в умовах студентського життя.

У прикінцевій частині заходу слухачі отримали вичерпні відповіді на поставлені ними питання.