ЛИСТОПАД 2018 р.

Протягом місяця – з метою створення бібліотек у дитячих лікарнях міста Івано-Франківська відділ виховної та психолого-педагогічної роботи спільно із структурними підрозділами університету та студентським сенатом долучились до акції «Подаруй книгу».

Протягом місяця – проведення соціологічного опитування з метою вивчення та врахування думки викладачів щодо оптимізації трудової діяльності в університеті.

01.11.2018 р. – студенти відвідали драмтеатр з нагоди 100-річчя утворення ЗУНР.

01.11.2018 р. – відбулося планове заняття постійно діючого навчально-методичного семінару для кураторів 1 курсу всіх підрозділів університету. Програма проведеного заняття передбачала виступ кандидата юридичних наук, доцента кафедри кримінального права Козича Ігоря Васильовича «Кіберзлочинність: сучасні загрози державі та громадянину».

07.11.2018 р. – відбулася інформаційна нарада відділу виховної та психолого-педагогічної роботи зі студентським сенатом та профкомом з питань: про перегляд сучасного польського кіно «Під Високим Замком» – 09 до 15 листопада в кінотеатрі «Люм’єр».

08.11.2018 р. – на базі відділу виховної та психолого-педагогічної роботи відбулося заняття навчально-методичного семінару для кураторів 2-го курсу університету. Зі вступним словом до присутніх звернулась керівник семінару доцент Юрченко З.В. Присутні з інтересом сприйняли виступ Чаплинської Наталії Любомирівни – відомої громадської активістки, психолога-практика, депутата Івано-Франківської обласної ради, тренера-експерта програми розвитку ООН з протидії насильству в сім’ї та торгівлі людьми за темою «Волонтерство як засіб формування активної громадянської позиції у студентської молоді».

12.11.2018 р. – студенти факультету філології відвідали кінотеатр «Люм’єр», де переглянули сучасне польське кіно «Під Високим Замком».

13.11.2018 р. – студенти університету взяли участь у круглому столі «Роль Степана Бандери в боротьбі за незалежність України».

15.11.2018 р. – на базі відділу виховної та психолого-педагогічної роботи відбувся навчально-методичний семінар для кураторів 3-х курсів усіх структурних підрозділів університету. В організації і проведенні семінарського заняття брали участь усі працівники відділу. Так, зі вступним словом до присутніх звернулися зав. відділу виховної та психолого-педагогічної роботи  доц. Лілія Романкова та  керівник семінару доц. Зоя Юрченко, які стисло охарактеризували етапи становлення волонтерської діяльності та її значення для формування активної життєвої позиції особистості майбутнього фахівця.

19.11.2018 р. – відбулася інформаційна нарада відділу виховної та психолого-педагогічної роботи зі студентським сенатом та профкомом з питань: про участь у віче-реквіємі «Герої не вмирають» до Дня Гідності та Свободи; про участь в акції «Запали свічку пам’яті» присвяченій 85-ти роковинами Голодомору 1932-33 років в Україні – геноциду Українського народу.

21.11.2018 р. – відділ виховної та психолого-педагогічної роботи спільно з Центром культури та дозвілля організували віче-реквієм «Герої не вмирають».

22.11.2018 р. – відділ виховної та психолого-педагогічної роботи взяв участь в акції «Запали свічку пам’яті». Захід приурочений Дню пам’яті жертв голодоморів.

23.11.2018 р. – студенти університету взяли участь у презентації книжки-спогадів військового капелана отця Ореста-Романа Сало «Прагнення волі», яка відбулася у Народному домі «Просвіта».