ВИХОВНИЙ ВІДДІЛ У ПРОФЕСІЙНОМУ СПРЯМУВАННІ  СТАРШОКЛАСНИКІВ

Кожен поважаючий себе підліток – це людина, спрямована на особистісний саморозвиток, а психологічні знання –  основна рушійна сила розвитку людини. На базі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» при обласному відділенні Малої Академії наук працює гурток психології, який радо приймає всіх охочих старшокласників.

Відділ виховної та психолого-педагогічної роботи разом зі студентами-практикантами 4 курсу спеціальності «Психологія розпочали плідну працю з метою спрямування саморозвитку учнів Івано-Франківських шкіл.

За бажанням старшокласників проводилися ряд заходів, а саме: інформаційно-просвітницькі лекції; тренінгові заняття; бесіди; рольові ігри; круглі столи на теми: «Психологія як наука», «Психологія підлітка», «Конфліктологія», «Психологія брехні» тощо. Всі зустрічі, які відбувалися, були сповнені тільки позитивними емоціями, та піднесеним настроєм.

Практиканти взяли участь у проведенні навчально-методичних семінарів у всіх структурних підрозділах університету на теми: «Корпоративна культура у ВНЗ» та «Торгівля людьми – сучасне рабство».

І насамкінець,  можна підсумувати:  ще один грандіозний проект завершений успішно!