Колектив навчально-виробничої лабораторії

Романкова Лілія Миколаївна

Завідувач та засновник (2012 р.) навчально-виробничої лабораторії виховної та психолого-педагогічної роботи, кандидат психологічних наук, доцент; сертифікована як викладач навчальних тренінгів, інструктор з питань безпеки людей похилого віку, викладач-тренер з практичної психокорекції; координатор міжнародних соціально-психологічних проєктів (2005-2014 рр.). Має успішний науково-педагогічний досвід роботи у закладах освіти – від школи-ліцею до університету. Продовжує ефективно реалізовувати себе як психолог-практик у консультативній, психодіагностичній, психокорекційній та психотерапевтичній сферах. 

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти 3-4 рівня акредитації – 28 р., в т.ч.  на кафедрах психолого-педагогічного профілю університету – 17 р., в лабораторії університету – 11 р.; стаж роботи у міжнародних соціальних проєктах – 6 р.; досвід кураторства – 12 р. Має 75 публікацій ( 65 – наукового характеру, з них – 4 монографії,  і   10- навчально-методичних). Має дві вищі освіти – педагогічну і психологічну.

Сертифіковані спеціалізації за фахом: 

Сертифікат Романкова(1)

Сертифікат Романкова (2)

Сертифікат Романкова (3);

Сертифікат Романкова (4);

Сертифікат Романкова (5)

Корпоративна пошта для листувань: lilia.romankova@pnu.edu.ua 

Юрченко Зоя Володимирівна

Методист вищої категорії, кандидат психологічних наук, доктор філософії, доцент; засновник і керівник постійнодіючого навчально-методичного семінару для кураторів академічних груп університету; сертифікована як викладач-тренер за спеціальністю «Соціальна робота: теорія та практика соціальної роботи з дітьми та сім’ями в громаді», викладач-тренер з практичної психокорекції; координатор 3-х міжнародних соціально-психологічних проєктів (2005-2014 рр.).

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти 3-4 рівня акредитації – 30 р., в т.ч.  на кафедрах психолого-педагогічного профілю університету – 16 р., Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – 9 р., в лабораторії університету – 11 р.; стаж роботи у міжнародних соціальних проєктах – 6 р.;досвід кураторства – 12 р.. Має 104 публікації (63 – наукового характеру і 41 – навчально-методичних). Має дві вищі освіти – педагогічну і психологічну.

Сертифіковані спеціалізації за фахом:

Диплом Юрченко;

Диплом доктора філософії Юрченко;

Атестат Юрченко З.В.

Сертифікат Юрченко1

Сертифікат Юрченко2

Сертифікат Юрченко3

Сертифікат Юрченко4;

Грамота Юрченко

Корпоративна пошта для листувань: zoia.iurchenko@pnu.edu.ua 

 Петрошенко Сергій Іванович

Провідний фахівець з питань забезпечення, підготовки, організації й проведення психолого-педагогічних та соціологічних обстежень; провідний фахівець з питань забезпечення комплексного планування й моніторингу виховної та психолого-педагогічної роботи; психолог-викладач; викладач-тренер за спеціальністю “Застосування методу психодрами і транзактного аналізу” та “Використання арт-терапії в роботі практичного психолога й соціального педагога”; викладач-тренер з практичної психокорекції.  

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти 3-4 рівня акредитації – 13 р., в т.ч.  на кафедрах психолого-педагогічного профілю університету – 5 р., в лабораторії університету – 3 р.; стаж роботи у міжнародних соціальних проєктах – 6 р. Має  7 публікацій наукового характеру. Має вищу психологічну освіту (кваліфікація за дипломом: «Психолог, викладач») та завершене навчання в аспірантурі за спеціальністю «Вікова та педагогічна психологія».

Сертифіковані спеціалізації за фахом:

Диплом Петрошенко;

Сертифікат Петрошенко1;

Сертифікат Петрошенко 2

Корпоративна пошта для листувань: serhii.petroshenko@pnu.edu.ua

Ониськів Ірина Ярославівна 

Провідний фахівець з питань організації системного психологічного супроводу навчально-виховного процесу; психолог-викладач; викладач-тренер за спеціальністю «Використання арт-терапії в роботі практичного психолога та соціального педагога», «Використання піскової терапії в роботі практичного психолога та соціального педагога»; викладач-тренер з практичної психокорекції.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти 3-4 рівня акредитації – 11 р., в т.ч.  в лабораторії університету – 11 р.; стаж роботи у міжнародних соціальних проєктах – 6 р. Має  3 публікацій наукового характеру. Має вищу психологічну освіту (кваліфікація за дипломом: «Психолог, викладач»).

Сертифіковані спеціалізації за фахом:

Диплом Ониськів І.Я.;

Сертифікат Ониськів1;

Сертифікат Ониськів 2;

Сертифікат Ониськів 3;

Сертифікат Ониськів 4

Корпоративна пошта для листувань: iryna.onyskiv@pnu.edu.ua