КВІТЕНЬ 2018 р.

Протягом місяця – методистами відділу виховної та психолого-педагогічної роботи здійснювались відвідування студентів,які проживають у гуртожитках № 1, 3, 4, 5 університету.

Протягом місяця – відділ виховної та психолого-педагогічної роботи, економічний факультет та факультетом історії, політології та міжнародних відносин завершили проведення навчально-виховних семінарів на тему: «Модель сучасного випускника вищого навчального закладу: ресурс конкурентоспроможності» для студентів 2-х курсів усіх структурних підрозділів.

Протягом місяця – проведення психолого-педагогічного дослідження на предмет вивчення адаптації студентів 2-х курсів до умов вищої школи (у дослідженні взяли участь 634 респонденти, опрацьовано 104 610 запитань за відповідними критеріями).

05.04.2018 р. – в університеті відбулася передвеликодня толока, під час якої всі – і студенти, і співробітники навчального закладу гуртом прибирали чималу територію, що належить університету. Генеральне прибирання відбулося і у гуртожитках навчального закладу.

19.04.2018 р. – відбулося розширене заняття постійно діючого навчально-методичного семінару для кураторів 1-3-х курсів усіх структурних підрозділів університету на тему: «Ненормативна лексика: сучасний молодіжний сленг».

23.04.2018 р. – відбулася нарада відділу виховної та психолого-педагогічної роботи із заступниками декані/директорів факультетів/інститутів з виховної роботи з питань: щодо участі структурних підрозділів у Науковому фестивалі та Дня університету; про проведення заходів зі студентами до Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та про відзначення 22-ї річниці Конституції України; прощі до Маріямполя.